Mentor Marmara Kahvaltı Buluşmaları

Mentor Marmara 1. Kahvaltı Buluşması yapıldı.

Marmara Üniversitesi mezunları ve akademisyenleri ile öğrencileri “Mentor- Mentee Programı” kapsamında 2 Mart Cumartesi günü Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz katıldı.

Mentor Marmara projesinin koordinatörü Doç.Dr.Bülent Yılmaz konuşmasında programın amacının Marmara Üniversitesi akademisyenlerini ve deneyimli mezunlarını, lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile bir araya getirmek olduğunu ifade etti. Program kapsamında; öğrencilerin kişisel ihtiyaç ve hedeflerini netleştirebilmesi, güçlü yönlerini ve kişisel değerlerini keşfedebilmesi amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda mentorlar gönüllü öğrencilerin belirlediği gündemler doğrultusunda onlarla düzenli olarak birebir görüşmeler yapıyor. Süreç her iki tarafın etkin katılımı, geri bildirimi ve Mezunlar Ofisi’nin ve EMCC (European Mentoring & Coaching Council /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) Başkanı Dr. Rıza Kadıların katkıları ile ilerliyor.

Bu sayfa Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından en son 31.08.2019 00:05:34 tarihinde güncellenmiştir.