Geleceğin Güçlü Kadınları 2020

Affss.jpg (469 KB)

ETKİNLİK GEÇTİĞİMİZ OLAĞANÜSTÜ DÖNEMDEN DOLAYI İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.

Aydan Taş’ın hayata geçirdiği

‘’Geleceğin Güçlü Kadınları2’’

Projesi için 38 ünlü isim bir araya geliyor!

Aydan Taş’ın proje sahibi olduğu, ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen ve büyük ses getiren “GELECEĞİN GÜÇLÜ KADINLARI” projesinin ikincisi 30 Mart 2020 günü saat 20:00’de Hilton Convention Center’da, Perwoll’ün katkılarıyla gerçekleşiyor. Projeden elde edilen bilet gelirlerinin tamamı Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan genç kız öğrencilerin eğitimlerine destek olmak için kullanılacak.

Aydan Taş’ın fikir sahibi olduğu ‘’Geleceğin Güçlü Kadınları’’ projesinin ikincisinin gerçekleşeceği defilenin bu sene ki ana sponsorluğunu Perwoll üstleniyor. Bu anlamlı gecede 26 ünlü güçlü kadın, 6 ünlü tasarımcı tarafından farklı dönem konseptinde hazırlanan tasarımlar ile defile de yer alacak.  Hazırlanan her dönem, o dönemlere ilham veren başarılı kadınların isimlerini taşıyacak.

1940’lardan günümüze kadar uzanan, her biri farklı bir dönemi tasarlayacak olan tasarımcılar arasında Meltem Özbek, Özlem Kaya, Raisa&Vanessa, Sudietuz, Tuvana Büyükçınar ve Zeynep Tosun yer alıyor.

Defilede tasarımları taşıyacak 26 güçlü kadın (alfabetik sırayla); Alina Boz, Aslı Bekiroğlu, Aslı Tandoğan, Bade İşçil, Burcu Özberk, Beyza Şekerci, Burcu Kara, Damla Çolbay, Dila Tarkan, Ebru Şahin, Ebru Akel, Ece Çeşmioğlu, Ezgi Eyüboğlu, Funda Eryiğit, Gülçin Santırıcıoğlu, Gözde Kansu, Hande Soral, Hande Subaşı, Hazal Türesan, Mine Tugay, Meriç Aral, Oya Unustası, Özge Özder, Sedef Avcı, Sinem Ünsal ve Zeynep Çamcı yer alıyor. Projenin moda danışmanlığını Deniz Marşan üstlenirken, styling Pınar Turan tarafından yapılıyor. Koreografi ise Öner Evez ve Yakup Biçer tarafından düzenleniyor.

Gecede, sürpriz bir sanatçı “Sahnenin Güçlü Kadın”ı olarak konser verirken, Türkiye’nin en önemli ve başarılı komedyenlerinden birisi de defilede sergilenen tasarımlardan 6 tanesinin satılacağı açık arttırmanın yönetimini üstlenecek.

Proje biletlerinden elde edilecek tüm gelir, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan genç kız öğrencilerin eğitimlerine destek için kullanılacaktır.

Organizasyon biletlerine www.biletix.com ve perakende satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

mezun@marmara.edu.tr

T: 0 (216) 7771797-1798-1799

Bu sayfa Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından en son 18.03.2020 10:03:47 tarihinde güncellenmiştir.