Eczacılık Fakültesi 25.Yıl Gümüş Plaket Töreni

M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği'nin "25. Yıl Plaket Töreni"

M.Ü. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği, aralarında Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. H. Kübra Elçioğlu’nun da bulunduğu 1993 yılı mezunlarının 25. Yıl Plaket Töreni’ni 4 Mayıs 2018 Cuma günü İstanbul Yelken Kulübü’nde gerçekleştirdi. Törenin açılış konuşmasını Dernek Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Karakuş yaptıktan sonra geçmiş dönem Fakülte Dekanı Meral Keyer-Uysal da günün anlamı ve önemine dair bir konuşma yaptı. Ardından Dernek Yönetim Kurulu Başkanı ve Fakülte Dekanı Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel Fakültenin eğitim-öğretimi ve yapılan yenilikleri hakkında değerli meslektaşlarımıza bilgi paylaşımında bulundu. Mezunlar Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Bülent Yılmaz, Mezunlar Ofisi’ni tanıttı ve Marmara mezunlarının aynı çatı altında toplanması için yaptıkları faaliyetleri mezunlarımızla paylaştı. Ardından gerçekleşen plaket töreninde mezunlarımız duygulu anlar yaşadı.  Fakülte Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Bedia Kaymakçıoğlu’na da meslekteki 25. Yılı için bir plaket takdim edildi.  Prof.Dr. İlkay Küçükgüzel, Prof.Dr. Levent Kabasakal, Dekan Yardımcımız Dr.Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz da mezunlarımızın sevincini paylaşmak üzere törende yer aldılar. Mezunlarımızın meslekte 25. yıllarını kutluyor, 40. yıllarında da birlikte olmayı diliyoruz.

Etkinlik resimleri