Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü

Mentor Marmara Kahvaltı Buluşmaları

Mentor Marmara 1. Kahvaltı Buluşması yapıldı.

Marmara Üniversitesi mezunları ve akademisyenleri ile öğrencileri “Mentor- Mentee Programı” kapsamında 2 Mart Cumartesi günü Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşen kahvaltıda bir araya geldi. Etkinliğe Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Kurt, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Erdal, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Gündüz katıldı.

Koordinatörlüğümüz (Mezof) tarafından yürütülen Mentor - Mentee Programı’nın amacı; Marmara Üniversitesi akademisyenleri ve deneyimli mezunları lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile bir araya getirmek. Program kapsamında; öğrencilerin kişisel ihtiyaç ve hedeflerini netleştirebilmesi, güçlü yönlerini ve kişisel değerlerini keşfedebilmesi amaçlanıyor. Bu amaç doğrultusunda mentorlar gönüllü öğrencilerin belirlediği gündemler doğrultusunda onlarla düzenli olarak birebir görüşmeler yapıyor. Süreç her iki tarafın etkin katılımı, geri bildirimi ve Mezunlar Ofisi’nin ve EMCC (European Mentoring & Coaching Council /Avrupa Yönderlik ve Koçluk Derneği) Başkanı Dr. Rıza Kadıların katkıları ile ilerliyor.

Bu sayfa Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından en son 22.05.2019 14:25:55 tarihinde güncellenmiştir.