Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü

marmaRUN

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü öncülüğünde hayata geçirilmek üzere tasarlanan MarmaRUN projemizin bu seneden başlayarak tüm mezunlarımızın ve halkın katılımıyla geleneksel bir etkinlik hale gelmesi etkinliğimizin ilk amacıdır.

İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarası eşliğinde mezunlarımızın, öğrencilerimizin ve katılmak isteyen herkesin spor yaparken güzel anılar biriktirmesine ortam oluşturmak hedefi ile bu yola çıktık. Bu yolda Marmaralı kimliğinizle bizleri yalnız bırakmayacağınıza olan inancımız tamdır. 2.marmaRUN organizasyonunda desteklerinizle daha da büyüyerek sizlerin karşısına çıkacağız.

Etkinlik Adı: MarmaRUN

Tarih:  3 Kasım 2019(Görüşmek üzere)    Saat :  08.30

Güzergah: Başlangıç Anadolu Hisarı Kampüsü- Bitiş Anadolu Hisarı Kampüsü

MarmaRUN Tanıtım Filmi

MarmaRUN Koşudan Kareler

Bu sayfa Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından en son 29.11.2018 00:24:07 tarihinde güncellenmiştir.